LOGIN WANG

0 ulasan

Hari nie tengah ronda-ronda terjumpa dengan web nie..Pendaftaran adalah percuma..Tapi pendaftaran untuk VIP ada jugak..Dalam Sehari hanya sekali login sahaja dapat 50cen..Benda percuma jadi aku join lah..lagi pun member2 yang join pun dah ramai..



Image Hosted by ImageShack.us

PENGUMUMAN MALAYSIAN PAYPERCLICK

0 ulasan


Pengumuman, Penting!WAJAH BARU MALAYSIAN PAYPERCLICK!!!

Pihak Malaysian PayPerClick dalam proses mengemaskini dan memindahkan database ahli ke Sistem Baru bagi menaiktaraf faedah ahli dan perkhidmatan kami. Proses ini akan berlangsung selama 10 hari bermula pada 31 Mei 2010. Kepada semua ahli yang telah mendaftar dalam sistem lama, sila gunakan alamat email dan username yang sama untuk mendaftar di sistem baru atau anda akan kehilangan Baki Wang Anda. Ahli yang tidak mendaftar di sistem baru semasa dalam tempoh proses pemindahan database ahli, juga akan kehilangan baki wang kerana kami akan menghapuskan Database Sistem Lama. Kami tidak akan bertanggungjawab di atas kecuaian anda. Antara beberapa kelebihan sistem baru adalah pendapatan hasil klik sebanyak RM0.01 sehingga RM1.20 PerKlik/PerSignup Offer dan pendapatan sehingga 3 level Referral. Untuk makluman semua, kami telah memberhentikan belian Referral dalam sistem kami sehinggalah proses pemindahan database ahli ke sistem baru selesai. Tahniah kepada yang telah membeli Referral kami.Untuk pendaftaran sistem baru @ pendaftaran ahli baru sila klik banner ini..



Image Hosted by ImageShack.us

NAK DAPAT RM50 PUNYE PASAL

1 ulasan
Hari nie tengah ronda2 lagi terjumpa ngan blog farhanRazak nie..Nak dapat 50 punye pasal aku join lah..Contest nie lumayan jgk..Kalau nak tunggu dari nuffnang berapa bulan boleh dapat RM50 e..Tarikh tutup contest nie 30 JUN..Syarat simple je..Jadi follow..Pastu copy link cabutan bertuah kat blog kite..last tulis satu post pasal contest nie..Simple kan..Jom join ramai2..


RM50 untuk dimenangi, Join sekarang!


Image Hosted by ImageShack.us

TUTURIOL DAFTAR GAGABUX(FREE)

4 ulasan
Disini aku bagi sikit tuturiol untuk korang..Alang-alang dah promote biar buat tuturiol terus..
1)korang klik sini untuk register..



2)Isi lah apa yang patut ye..Korang jangan pulak terkejut nama aku ada kat situ jugak..Alert pay n Paypal itu korang letak email korang jugak..Email betul tau..
3)Korang movelah ikon tu seperti kat atas tu.Pastu korang tekan butang register..SIAP!



4)Korang login lah ye..
5)Lepas korang log in korang akan dibawa ke akaun korang..Pastu korang klik SURF ADS..



6)Tengok gmbar diatas.Klik je mana2 ads



7)Klik butang merah pulak..Pastu akan keluar ads korang klik tadi.Kat atas sebelah kanan ada macam pengira..Korang tunggulah sampai 100% dan keluar satu banner yang mengatakan korang dah dapat kredit..

Settle dah..Sekiranya korang tak faham komen je..Kalau korang join bawah aku bagitau kat komen..Senanglah aku nak layan orang-orang aku je..HE3.(xkan aku nak layan org yang join ngan org lain kan)..


Image Hosted by ImageShack.us

JOM JOIN GAGABUX.COM(FREE)

0 ulasan


Sebenarnya dah sebulan aku join benda nie..Sama konsep dengan payperclick.Pembayaran dalam dolar ye..Lagipun benda nie percuma jadi aku sharelah kat sini..Korang tak payah bayar pun kalau join..Ok aku tunjuk kan sikit berapa aku dapat.Hari nie belum klik lagi..Aku copy dan paste je lah akaun gagabux aku tu..Senang cerita.

Membership: Standard
Country: MALAYSIA
Total Clicks: 346
Direct Referrals: 2
Rented Referrals: 3
Total Referrals: 5
Total Referral Clicks: 238

Funds
Your Current Balance: $2.850 USD
Your Advertiser Balance: $0.000 USD
Your Rental Balance: $0.000 USD
Paid: $0.000 USD

Aku nie pemalas sikit..Jadi aku dapat apa yang aku tunjuk kat korang atas tu..he2.Kalau nak di ikutkan aku dah dapat $4 USD dah..Tapi aku beli orang bawah aku..OK jugak dah beli 3 orang bawah nie..Cepat sikit dapat $2 USD.Korang boleh cashout bila $2 USD tau..Petikan bawah nie aku copy dari gagabux..Korang bacalah..


gagaBUX.com pays you to view advertisements provided by our sponsors.

We strive to connect advertisers with potential customers. This way, both parties benefit from our services.

Our innovative features for members give them flexibility and more earning potential. We are always ready to take any advice into consideration. We offer you detailed statistics of your earnings through your own clicks and your referrals.

Earn up to $0.02 per click and $0.015 for every referral click.

Join now to start earning today - its quick, easy and free!

Kalau korang berminat nak join bawah aku klik banner dibawah nie..


Image Hosted by ImageShack.us

CABUTAN BERTUAH VERSI TAK ADA PERASAAN

1 ulasan

Hari nie tengah ronda-ronda traffic ter jumpa cabutan bertuah pulak..Nak try jadi aku joinlah..Sesiapa yang berminat buleh daftarkan diri
dengan cara:klik sini

Image Hosted by ImageShack.us
Copyright © KoLEksi Mp3 sAyA.. - Blogger Theme by BloggerThemes